Vuohenjuusto-tomaattipizza

  • 10 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Vuohenjuusto-pestopizza
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras

Myllyn Paras on tuonut kaupan pakastealtaaseen ihastuttavan pizzataikinan, jolla taiot maistuvan lounaan, välipalan tai viikonloppuherkun omilla suosikkitäytteilläsi.
Valmiiksi kaulittu pyöreä taikina on sellaisenaan käyttövalmis. Ota se sulamaan noin puoli tuntia ennen käyttöä huoneenlämpöön. Valmista valmiista pizzataikinasta esimerkiksi vuohenjuusto-tomaattipizza, joka sopii vaikka iltapalaksi.

Advertising information

Ainekset

1 annosta
  • 320 g Myllyn Paras Pyöreä pizzataikina
  • 2-3 rkl punaista pestokastiketta
  • 2-3 dl mozzarellajuustoraastetta
  • 100 g vuohenjuustoa
  • 10 vihreitä oliiveja
  • 10 kirsikkatomaatteja TAI
  • 10 miniluumutomaatteja
  • 2 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

  • Ota pizzataikina huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen paistamista.
  • Levitä pinnalle pestokastike. Ripottele pinnalle mozzarellajuustoraaste.
  • Viipaloi pinnalle vuohenjuusto ja oliivit. Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää pizzan päälle.
  • Kypsennä 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 10 minuuttia.
  • Nauti vuohenjuusto-tomaattipizza heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä