Vilhon herkkulautanen
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Herkkujuustolan kanssa.
Arjen kiireissä pienet herkkuhetket tuovat iloa. Iltaisin kotisohvalle kellahtaminen iltapalan kanssa on monille päivän odotetuimpia hetkiä, mutta aina ei voimavarat riitä isoihin ponnistuksiin syömisten suhteen. Vaan eipä hätää. Jo muutama hyvä raaka-aine yhdistettynä keskenään riittää. Kotimaisen Herkkujuustolan artesaanituotteet löydät hyvin varusteltujen markettien juusto-osastoilta. Voimakkaan makuinen Vilho onkin jo monille tuttu juusto. Nyt tarjolla on myös tuplasti pidempään kypsytetty JuhlaVilho, jonka maku on entistä syvempi ja sen suolakiteet tekevät juustosta entistä herkullisemman.
Viipaloi JuhlaVilho ja tarjoa rapeakuorisen leivän ja halutessasi hedelmäpalojen kanssa. Hapokas omena ja lempeä kiivimarja ovat mukavia makupareja. Sipaise leivän päälle ensin hieman voita tai ihastuttavaa viikunahilloa. Herkkulautanen ei muuta tarvitse.
Ja sitten vain herkkuvadin kanssa lempipaikalle sohvan nurkkaan tai nojatuoliin.
Advertising information
Ainekset
- 2-6 viipaletta rapeakuorista leipää
- 1 pkt (150 g) Herkkujuustola JuhlaVilhoa
- 1 rasia kiivimarjoja
- 2 omenaa lohkoina
Lisäksi:
- voita TAI
- ½-1 dl viikunahilloa (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Leikkaa leipäviipaleet tarjoilulautaselle.
- Paloittele huoneenlämpöinen JuhlaVilho viipaleiksi viereen.
- Puolita lautasele kiivimarjat ja leikkaa omenat lohkoiksi.
- Tarjoa seuraksi voita tai viikunahilloa.
- Nauti Vilhon herkkulautanen hyvän juoman kera!