Valkohomejuustoa ja lakritsikastiketta
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä Herkkujuustola
Juustot ovat erityisesti syksyn ja talven herkkuja. Kokeile rohkeasti kotimaisen Herkkujuustolan juustoja ja valitse niille erilaisia makupareja. Millaisista yhdistelmistä sinä pidät? Halloween antaa mahdollisuuden yllätyksiin ruoissakin. Pehmeä tuhkapintainen valkohomejuusto sopii tarjottavaksi mainiosti lakritsikastikkeen kanssa. TuhkaHeidistä voit leikata suloisia kolmioita maistelupaloiksi ja koristella ne elintarvikesilmillä. Paloittele seuraksi muutamaa erilaista hedelmää ja tarjoa seuraksi suolakeksejä.
>> Tutustu Herkkujuustolan juustoihin täällä <<Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 150-200 g Herkkujuustola Tuhka-Heidiä
- 1-2 dl lakritsikastiketta
- elintarvikesilmiä
Lisäksi:
- 200 g tummia viinirypäleitä
- 200 g kiivejä
- tynimarjoja
- 2-3 tuoreita viikunoita
- suolakeksilajitelma
Valmistusohje
- Ota juusto huoneenlämpöön noin tunti ennen tarjoilua.
- Voit paloitella TuhkaHeidi juuston valmiiksi kolmioiksi ja valuttaa reunalle lakritsikastiketta.
- Voit laittaa sen tarjolle myös kokonaisena.
- Valuta silloin tarjoilulautaselle lakritsikastiketta ja nosta päälle TuhkaHeidi.
- Halloween tarjoiluissa voit koristella juustopalat elintarvikesilmillä.
- Huuhtele viinirypäleet, leikkaa kiivit lohkoiksi ja nosta tarjolle mahdollisuuksien mukaan myös tyrnimarjoja.
- Laita tarjolle myös muutamaa erilaista suolakeksiä.
- Tarjoa!