Täytetty ranskanleipä
- 5 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 1 ranskanleipää
- 3-4 valkosipulinkynttä
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
- 1 dl säilöttyä munakoisoa paloina
- ½ dl oliiviöljyä
- 100 g mozzarellajuustoa
Valmistusohje
- Laita ranskanleipä uunipellille tai uunivuokaan.
- Leikkaa siihen ristikkokuvio kauttaaltaan siten, että viillot ulottuvat lähelle pohjaa.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Laita koloihin kauttaaltaan valkosipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina, paloiteltua säilöttyä munakoisoa, oliiviöljyä ja mozzarellajuustoa.
- Kuumenna 225 asteessa uunissa tai grillivastuksella hetki, kunnes juusto sulaa.
- Tarjoa täyttty ranskanleipä sellaisenaan tai vaikka keittoruoan seurana.