Täytetty ranskanleipä

  • 5 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
täytetty ranskanleipä
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

34 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Tämä kiva illanistujaisherkku on mainio tarjottava. Täytetty ranskanleipä valmistuu nopeasti vähistä raaka-aineista, joita voit tuunailla oman mieltymyksen mukaan. Leiväksi sopii parhaiten jo hieman kuivahtanut leipä.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 1 ranskanleipää
  • 3-4 valkosipulinkynttä
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
  • 1 dl säilöttyä munakoisoa paloina
  • ½ dl oliiviöljyä
  • 100 g mozzarellajuustoa

Valmistusohje

  • Laita ranskanleipä uunipellille tai uunivuokaan.
  • Leikkaa siihen ristikkokuvio kauttaaltaan siten, että viillot ulottuvat lähelle pohjaa.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Laita koloihin kauttaaltaan valkosipulia, aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina, paloiteltua säilöttyä munakoisoa, oliiviöljyä ja mozzarellajuustoa.
  • Kuumenna 225 asteessa uunissa tai grillivastuksella hetki, kunnes juusto sulaa.
  • Tarjoa täyttty ranskanleipä sellaisenaan tai vaikka keittoruoan seurana.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä