Suolainen pappilan hätävara
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 6 viipaletta maalahden limppu
- 18-24 viipaletta pepperoni
- 100 g fetajuusto
- muutama oliivi
- 2 rkl oliiviöljy
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 dl juustoraaste
- 1 dl kuohukerma
Suolainen pappilan hätävara on ihastuttava iltapalaherkku! Pepperonin voit korvata myös muilla suolaisilla täytteillä. Millainen on oma suosikkisi?
Suolainen pappilan hätävara
3-6 annosta
6 viipaletta Maalahden Limppua
18-24 viipaletta pepperonia
100 g fetajuustoa
muutama oliivi
2 rkl oliiviöljyä
1 hienonnettu valkosipulinkynsi
2 dl juustoraastetta
1 dl kuohukermaa
Laita Maalahden Limppu -leipäviipaleet työlaudalle ja laita päälle pepperonia, fetajuustoa ja oliiveja.
Laita leivät limittäin reunalliseen uunivuokaan.
Pirskota päälle oliiviöljyä ja hienonnettua valkosipulia.
Ripottele pinnalle juustoraastetta ja kuohukermaa.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja leivät ovat saaneet kauniin värin.
Tarjoa heti!