Sienisalaattileivät

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

20 annosta
  • 500/300 g säilykeherkkusieni
  • 1 sipuli
  • 200 g smetana
  • mustapippurirouhe
  • ½ dl tuore ruohosipuli
  • (vaihtoehto) tuore persilja
  • suola
  • 20 Maalahden Limppu -leipäviipale

Sienisalaatti kuuluu joulupöytään. Aivan erityisen herkulliselta se maistuu mehevän Maalahden Limpun kanssa nautittuna. Tarjoa salaatti erikseen tai valmiiksi limppuviipaleille annosteltuna.

Sienisalaattileivät
noin 20 annosta

500/300 g säilöttyjä hienonnettuja sieniä
1 sipuli
200 g smetanaa
mustapippuria maun mukaan
½ dl hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa
(ripaus suolaa)
20 viipaletta Maalahden Limppua

Valuta säilötyt sienet hyvin.
Kuori ja hienonna sipuli.
Sekoita valutetut sienet ja sipulisilppu keskenään.
Sekoita joukkoon smetana. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja hienonnetulla ruohosipulilla tai persiljalla. Tarkista maku.
Lisää tarvittaessa suolaa.
Jaa seos Maalahden Limppu viipaleille tai tarjoa sienisalaatti erikseen.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä