Serranon Limpukka
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- pågen limpukka leipäviipale
- sitruuna-avokadoöljy
- rucola
- Serranon kinkku
- vuohenjuusto
- aurinkokuivattu tomaatti
- punasipuli
- balsamico
- mustapippuri
- minttu
Serranon Limpukka on tyylikäs tarjottava milloin tahansa.
Se sopii myös erinomaisesti kevään ja kesän juhlahetkiin.
Limpukka on mehevä ja hienostunut leipä, joka ei kuivu hetkessä, vaikka seisoisikin hetken tarjoilupöydässä.
Voit halutessasi valmistaa myös pienempiä paloja puolittamalla leivän tai leikkaamalla sormin syötäviksi suupaloiksi.
Tämä herkkuleipä sopii myös kevyeksi lounaaksi.
Serranon Limpukka
1 annos
1 viipale Pågen Limpukka leipää
loraus sitruuna-avokadoöljyä
pieni kourallinen rucolaa
3 viipaletta Serranon kinkkua
3 viipaletta vuohenjuustoa
2-3 aurinkokuivattua kirsikkatomaattia
muutama punasipulirengas
paksua balsamicokastiketta
mustapippuria myllystä
tuoretta minttua
Valuta loraus herkullista sitruuna-avokadoöljyä leivälle.
Laita täytteeksi rucolaa, Serranon kinkkua ja vuohenjuustoa.
Koristele annos aurinkokuivatuilla kirsikkatomaateilla ja punasipulirenkailla.
Valuta pinnalle paksua balsamicokastiketta ja rouhi päälle mustapippuria myllystä.
Laita päälle tuoretta minttua.