Savulohirinkelit

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Keski kanssa.

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 200 g yrttituorejuustoa
  • 200 g lämminsavulohta
  • limepippuria
  • sitruunapippuria
  • tilliä
  • 3-4 kpl Keski Vesirinkeliä
Koristeluun:
  • 100 g lämminsavulohta
  • tilliä
  • 1 sitruuna lohkoina
  • herneenversoja
  • limepippuria
  • sitruunapippuria

Valmistusohje

  • Laita yrttituorejuusto ja putsattu lämminsavulohi kulhoon.
  • Rouhi joukkoon limepippuria tai sitruunapippuria maun mukaan.
  • Hienonna joukkoon tilliä.
  • Halkaise Vesirinkelit keskeltä puoliksi.
  • Lusikoi puolikkaille savulohitahnaa ja koristele lämminsavulohella, tillillä, sitruunalohkoilla, herneenversoilla ja lime- tai sitruunapippurilla.
  • Tarjoa sellaisenaan tai leikkaa halutessasi pieniksi suupaloiksi.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä