Savulohirinkelit
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
8 annosta
- 200 g yrttituorejuustoa
- 200 g lämminsavulohta
- limepippuria
- sitruunapippuria
- tilliä
- 3-4 kpl Keski Vesirinkeliä
Koristeluun:
- 100 g lämminsavulohta
- tilliä
- 1 sitruuna lohkoina
- herneenversoja
- limepippuria
- sitruunapippuria
Valmistusohje
- Laita yrttituorejuusto ja putsattu lämminsavulohi kulhoon.
- Rouhi joukkoon limepippuria tai sitruunapippuria maun mukaan.
- Hienonna joukkoon tilliä.
- Halkaise Vesirinkelit keskeltä puoliksi.
- Lusikoi puolikkaille savulohitahnaa ja koristele lämminsavulohella, tillillä, sitruunalohkoilla, herneenversoilla ja lime- tai sitruunapippurilla.
- Tarjoa sellaisenaan tai leikkaa halutessasi pieniksi suupaloiksi.
Kauppalista
Uusin Viikon ruokalista®
Viikon ruokalista® vko 48/2024
Tilaa viikon ruokalista suoraan sähköpostiin