Savulohi-katkarapu Oivallus

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Pågen logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • Pågen Oivallus Subs! palaleipä
  • tillimajoneesi
  • sitruunamajoneesi
  • tilli
  • katkarapu
  • sitruunapippuri
  • savulohi
  • salaatinlehti
  • kananmuna
  • sitruuna

Kalat ja katkaravut maistuvat erityisen ihanilta loppuvuoden
illanistujaisissa.
Valmista ruokaisat täytetyt leivät ja tarjoa sellaisenaan tai herkullisen
salaatin seurana.

oivallus

Savulohi-katkarapu Oivallus
2 annosta

2 Pågen Oivallus Subs -leipää

Tahna:
3/4 dl tillimajoneesia tai sitruunamajoneesia
1/2 dl tilliä silputtuna
1 dl katkarapuja
sitruunapippuria

n. 100 g savustettua lohta paloina
2-4 salaatinlehteä
1 keitetty kananmuna viipaleina
tilliä koristeeksi
(sitruunalohko)

Laita Oivallus Subs leivät työlaudalle.
Sekoita tilli- tai sitruunamajoneesin joukkoon silputtua tilliä,
sulatettuja katkarapuja
ja mausta seos sitruunapippurilla.

Laita alemmille leipäviipaleille salaatinlehdet ja katkaraputahnaa. Nosta
päälle savulohipaloja, kananmunaviipaleet
ja tilliä.
Nosta päälle kansi.

Nauti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä