Savulohi-katkarapu Oivallus
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- Pågen Oivallus Subs! palaleipä
- tillimajoneesi
- sitruunamajoneesi
- tilli
- katkarapu
- sitruunapippuri
- savulohi
- salaatinlehti
- kananmuna
- sitruuna
Kalat ja katkaravut maistuvat erityisen ihanilta loppuvuoden
illanistujaisissa.
Valmista ruokaisat täytetyt leivät ja tarjoa sellaisenaan tai herkullisen
salaatin seurana.
Savulohi-katkarapu Oivallus
2 annosta
2 Pågen Oivallus Subs -leipää
Tahna:
3/4 dl tillimajoneesia tai sitruunamajoneesia
1/2 dl tilliä silputtuna
1 dl katkarapuja
sitruunapippuria
n. 100 g savustettua lohta paloina
2-4 salaatinlehteä
1 keitetty kananmuna viipaleina
tilliä koristeeksi
(sitruunalohko)
Laita Oivallus Subs leivät työlaudalle.
Sekoita tilli- tai sitruunamajoneesin joukkoon silputtua tilliä,
sulatettuja katkarapuja
ja mausta seos sitruunapippurilla.
Laita alemmille leipäviipaleille salaatinlehdet ja katkaraputahnaa. Nosta
päälle savulohipaloja, kananmunaviipaleet
ja tilliä.
Nosta päälle kansi.
Nauti!