Porkkanaletut (maidoton)
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- porkkanamehu
- kananmuna
- yrttisuola
- oliiviöljy
- speltti alkuvehnäjauho
- öljy
- puolukka
- hunaja
- Vogel Molkosan Fruit
Porkkanaletut ovat ihania!
Ne maistuvat välipalana, lounaana ja iltapalana.
Tarjoa seuraksi marjoja tai hilloa.
Porkkanaletut
2-4 annosta
½ l Biotta Porkkanamehua
2 munaa
ripaus Herbamare-yrttisuolaa
½ dl Merum luomu extra-neitsytoliiviöljyä
4-4 ½ dl speltti alkuvehnäjauhoja
Paistamiseen:
öljyä
Lisäksi:
2-3 dl puolukoita
½ dl hunajaa
1 rkl Molkosan Fruitya
Kaada porkkanamehu kulhoon ja sekoita joukkoon rikotut munat ja ripaus Herbamare-yrttisuolaa.
Lisää oliiviöljy ja spelttijauhot ja sekoita taikina tasaiseksi.
Anna turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista.
Paista kuumalla lettupannulla öljyssä molemmin puolin.
Sekoita sulaneiden tai kohmeisten puolukoiden joukkoon hunajaa ja Molkosan Fruitya.
Tarjoa lettujen kanssa.