Pizzapannari jauhelihasta
- 10 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö ResQ
Pizzapannari on hävikkiruokien pyttipannu. Voit kätkeä mehevään pannukakkuun yhden jos toisenkin raaka-aineen, pussinpohjan, juustonkannikan, vihanneksen, kalan, kanan tai lihan jämät ja maidon, jonka päiväys on juuri mennyt. Millaisen pannukakun itse valmistat?
Ohjeesta saat yhden uunipellillisen ohuena ja pienempään reunalliseen uunivuokaan tehtynä paksumman pannarin.
>> Tutustu palveluun <<Advertising information
Ainekset
12-20 annosta
Pohja:
- 5 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- ½ tl suolaa
- 2 ½ dl vehnäjauhoja
- 2-3 rkl rypsiöljyä
Lisäksi:
- 200-300 g jauhelihaa
- 1-2 rkl tacomaustetta
- 3 valkosipulinkynttä
- ½ paprika
- 3-4 herkkusientä
- 2 dl pinaatinlehtiä
- 1 mozzarellajuusto
- 100-150 g juustoraastetta
Valmistusohje
- Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat, sekoita.
- Lisää suola, vehnäjauhot ja rypsiöljy sekoittaen.
- Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Paista jauheliha kuumalla pannulla ja mausta tacomausteella.
- Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, paloiteltu paprika, herkkusieniviipaleet ja pinaatinlehdet.
- Kääntele kunnes kasvikset pehmenevät.
- Ripottele täyte pannukakun päälle kauttaaltaan. Revi mozzarella paloiksi ja ripottele päälle.
- Lisää vielä juustoraaste ja paista 200-225 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen ja kiinteä.
- Leikkaa paloiksi ja tarjoa pizzapannari lämpimänä.
