Pizzapannari jauhelihasta

  • 10 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
pizzapannari jauhelihasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

89 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

ResQ Club ResQ Club

Kaupallinen yhteistyö ResQ

Pizzapannari on hävikkiruokien pyttipannu. Voit kätkeä mehevään pannukakkuun yhden jos toisenkin raaka-aineen, pussinpohjan, juustonkannikan, vihanneksen, kalan, kanan tai lihan jämät ja maidon, jonka päiväys on juuri mennyt. Millaisen pannukakun itse valmistat?

Ohjeesta saat yhden uunipellillisen ohuena ja pienempään reunalliseen uunivuokaan tehtynä paksumman pannarin.

>> Tutustu palveluun <<

Advertising information

Ainekset

12-20 annosta
Pohja:
  • 5 dl maitoa
  • 2 kananmunaa
  • ½ tl suolaa
  • 2 ½ dl vehnäjauhoja
  • 2-3 rkl rypsiöljyä
Lisäksi:
  • 200-300 g jauhelihaa
  • 1-2 rkl tacomaustetta
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½ paprika
  • 3-4 herkkusientä
  • 2 dl pinaatinlehtiä
  • 1 mozzarellajuusto
  • 100-150 g juustoraastetta

Valmistusohje

  • Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat, sekoita.
  • Lisää suola, vehnäjauhot ja rypsiöljy sekoittaen.
  • Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia.
  • Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  • Paista jauheliha kuumalla pannulla ja mausta tacomausteella.
  • Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulinkynnet, paloiteltu paprika, herkkusieniviipaleet ja pinaatinlehdet.
  • Kääntele kunnes kasvikset pehmenevät.
  • Ripottele täyte pannukakun päälle kauttaaltaan. Revi mozzarella paloiksi ja ripottele päälle.
  • Lisää vielä juustoraaste ja paista 200-225 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen ja kiinteä.
  • Leikkaa paloiksi ja tarjoa pizzapannari lämpimänä.
pizzapannari jauhelihasta

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä