Pizzapannari
- 10 min Työaika
- 40 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras
Onko tiedossa iloiset lastenkutsut? Mitä tarjota lapsille? Usein lapsille maistuu yksinkertaiset herkut, joissa on ennestään tuttuja makuja. Valmista mainio pizzapannari, jonka täytteitä voit vaihdella oman maun mukaan. Toki tämä on loistava pikkusuolainen myös vanhempaan makuun.
Advertising information
Video: Pizzapannari vaihe vaiheelta
Ainekset
16 annosta
Pannukakkutaikina (uunipellillinen)
- 1 l maitoa
- 2 kananmunaa
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
- 100 g sulatettua voita TAI
- 1 dl rypsiöljyä (vaihtoehto)
Täyte:
- 2 prk tonnikalaa valutettuna
- 4 tomaattia
- ½ paprika
- kuivattua basilikaa TAI
- oregano (vaihtoehto)
- 200 g juustoraastetta
Valmistusohje
- Kaada maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat.
- Lisää suola ja vehnäjauhot, sekoita.
- Lisää sulatettu voi tai rypsiöljy ja sekoita. Anna taikinan turvota mielellään noin puoli tuntia.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.
- Ripottele päälle valutettua tonnikalaa.
- Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja levitä päälle.
- Paloittele paprika ja laita tomaattiviipaleiden väleihin.
- Ripottele pinnalle basilika tai oregano.
- Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Paista pannukakkua 200 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.
- Leikkaa pizzapannari tasakokoisiksi paloiksi ja tarjoa hieman lämpimänä.