Pizzapannari

  • 10 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pizzapannari
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

71 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Onko tiedossa iloiset lastenkutsut? Mitä tarjota lapsille? Usein lapsille maistuu yksinkertaiset herkut, joissa on ennestään tuttuja makuja. Valmista mainio pizzapannari, jonka täytteitä voit vaihdella oman maun mukaan. Toki tämä on loistava pikkusuolainen myös vanhempaan makuun.

Advertising information

Video: Pizzapannari vaihe vaiheelta

Ainekset

16 annosta
Pannukakkutaikina (uunipellillinen)
  • 1 l maitoa
  • 2 kananmunaa
  • ½ tl suolaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 100 g sulatettua voita TAI
  • 1 dl rypsiöljyä (vaihtoehto)
Täyte:
  • 2 prk tonnikalaa valutettuna
  • 4 tomaattia
  • ½ paprika
  • kuivattua basilikaa TAI
  • oregano (vaihtoehto)
  • 200 g juustoraastetta

Valmistusohje

  • Kaada maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat.
  • Lisää suola ja vehnäjauhot, sekoita.
  • Lisää sulatettu voi tai rypsiöljy ja sekoita. Anna taikinan turvota mielellään noin puoli tuntia.
  • Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.
  • Ripottele päälle valutettua tonnikalaa.
  • Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja levitä päälle.
  • Paloittele paprika ja laita tomaattiviipaleiden väleihin.
  • Ripottele pinnalle basilika tai oregano.
  • Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  • Paista pannukakkua 200 asteessa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.
  • Leikkaa pizzapannari tasakokoisiksi paloiksi ja tarjoa hieman lämpimänä.
Pizzapannari

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä