Täytetyt pitaleivät
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 6 valmista pitaleipää
- 400 g kanakebabia suikaleina, pakasteena
- 2 rkl oliiviöljyä
Currykastike:
- 2 dl kreikkalaista jogurttia
- 2 tl currya
- ripaus suolaa
Melonitzatziki:
- muutama viipale vesimelonia kuorittuna
- 3 dl kreikkalaista jogurttia
- 1-2 valkosipulinkynttä
- muutama varsi tuoretta minttua
- ripaus suolaa
Lisäksi:
- 100 g fetajuustoa
- 100 g kirsikkatomaatteja TAI
- 100 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
- 1 punasipuli renkaina
- tuoretta minttua
Valmistusohje
- Lämmitä pitaleivät uunissa ja leikkaa niihin tasku.
- Paista kanakebab oliiviöljyssä pannussa kauttaaltaan.
- Sekoita currykastikkeen ainekset keskenään ja sekoita ne kanakebabin joukkoon.
- Valmista melonitzatziki.
- Kuori vesimeloni ja raasta karkealla raastinterällä. Purista ylimääräinen neste pois.
- Laita meloniraasteen joukkoon kreikkalainen jogurtti.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita joukkoon. Hienonna hieman minttua ja lisää joukkoon suolan kanssa. Tarkista maku.
- Puolita seuraksi kirsikka- tai miniluumutomaatit ja murenna fetajuustoa.
- Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
- Kokoa pitaleivät laittamalla sisään kanakebabia, melonitzatzikia, fetajuustoa, tomaattia, punasipulia ja tuoretta minttua.
- Tarjoa!