Täytetyt pitaleivät

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pitaleivät kreikkalaisittain
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

46 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Tekeekö mieli helppoa pikkusuolaista? Nämä kreikkalaiseen henkeen maustetut pitaleivät vievät kielen mennessään ja valmistuvatkin nopeasti. Täytä valmiiksi tai tarjoa täytteet siten, että jokainen voi täyttää omansa haluamallaan tavalla.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 6 valmista pitaleipää
  • 400 g kanakebabia suikaleina, pakasteena
  • 2 rkl oliiviöljyä
Currykastike:
  • 2 dl kreikkalaista jogurttia
  • 2 tl currya
  • ripaus suolaa
Melonitzatziki:
  • muutama viipale vesimelonia kuorittuna
  • 3 dl kreikkalaista jogurttia
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • muutama varsi tuoretta minttua
  • ripaus suolaa
Lisäksi:
  • 100 g fetajuustoa
  • 100 g kirsikkatomaatteja TAI
  • 100 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
  • 1 punasipuli renkaina
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

  • Lämmitä pitaleivät uunissa ja leikkaa niihin tasku.
  • Paista kanakebab oliiviöljyssä pannussa kauttaaltaan.
  • Sekoita currykastikkeen ainekset keskenään ja sekoita ne kanakebabin joukkoon.
  • Valmista melonitzatziki.
  • Kuori vesimeloni ja raasta karkealla raastinterällä. Purista ylimääräinen neste pois.
  • Laita meloniraasteen joukkoon kreikkalainen jogurtti.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita joukkoon. Hienonna hieman minttua ja lisää joukkoon suolan kanssa. Tarkista maku.
  • Puolita seuraksi kirsikka- tai miniluumutomaatit ja murenna fetajuustoa.
  • Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
  • Kokoa pitaleivät laittamalla sisään kanakebabia, melonitzatzikia, fetajuustoa, tomaattia, punasipulia ja tuoretta minttua.
  • Tarjoa!
kreikkalaiset pitaleivät

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä