Pikkujoulurinkelit

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 raitajuuri
  • 1 rkl öljy
  • suola
  • 1 rkl hunaja
  • 2 Keski Vesirinkeli
  • 120 g smetana
  • 1 rkl dijon-sinappi
  • muutama tuore lehtipersilja
  • mustapippurirouhe
  • 4 kinkkuviipale

Valmista pikkujoulupurtavaksi ihanat kinkkurinkelit. Tarjoa seuraksi lämmintä glögiä!

Pikkujoulurinkelit
4 annosta

4 raitajuurta
1 rkl öljyä
ripaus suolaa
1 rkl hunajaa
2 Keski Vesirinkeliä
120 g smetanaa
1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
muutama oksa lehtipersiljaa hienonnettuna
mustapippuria myllystä

Lisäksi:

4 viipaletta kinkkua
lehtipersiljaa

Aloita raitajuurista.
Kuori raitajuuret ja leikkaa lohkoiksi. Mikäli haluat kypsentää ne nopeammin, suikaloi ne.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää raitajuuret ja kääntele ensin kovalla lämmöllä ja pudota sitten lämpöä.
Kypsennä raitajuuret loppuun miedolla lämmöllä. Mausta lopuksi suolalla ja hunajalla.
Voit kypsentää raitajuuret myös 175-asteisessa uunissa uunivuoassa.
Halkaise Vesirinkelit ja laita työlaudalle.
Sekoita smetana ja sinappi keskenään. Mausta lehtipersiljalla ja mustapippurilla.
Levitä tahna rinkeleille.
Asettele pinnalle kinkkua, raitajuurta ja lehtipersiljaa.
Tarjoa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä