Miedosti tulinen RuisHurmuri
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 Pågen RuisHurmuri
- 2 rkl tomaattipaprikakastike
- 2 rkl tomaattikastike
- 4 siivua pepperoni
- salami
- kinkku
- makkara
- 2 punainen jalapeno
- punainen paprika
- 2 viipaletta mozzarellajuusto
- thaibasilika
- basilika
Nyt on syytä kaivaa kaappien kätköistä voileipägrilli!
Miedosti tulinen RuisHurmuri on ihana iltapala tai illanistujaistarjottava nuorten ja aikuisten makuun.
Ohjeeseen on laitettu vaihtoehdot myös miedompaan versioon.
Miedosti tulinen RuisHurmuri
1 annos, 2 palaa
1 Pågen RuisHurmuri
2 rkl tomaattipaprikakastiketta tai muuta tomaattipohjaista kastiketta
4 pepperoni- tai salamiviipaletta, tai miedompaa kinkkua tai makkaraa
2 punaista, säilöttyä jalapenon puolikasta tai paahdettua paprikaa
2 viipaletta mozzarellajuustoa
Thai-basilikaa tai basilikaa
Puolita RuisHurmurit keskeltä kahteen osaan.
Levitä alemmille paloille tomaattipaprikakastiketta.
Asettele päälle pepperoni- tai salamiviipaleet, jalapenon puolikkaat tai paahdettua paprikaa
sekä mozzarellaviipaleet.
Laita päällimmäiseksi Thai-basilikaa tai basilikaa.
Käännä päälle leivän päällimmäinen osa.
Laita leivät kuumaan voileipägrilliin ja paista hetki, kunnes mozzarellajuusto sulaa houkuttelevasti leivän väliin.
Koristele Thai-basilikalla.
Nauti!