Mehevät leipäleivokset
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- Pågen OmppuLimppu leipäviipale
- pågen limpukka leipäviipale
- kasvisliemi
- lihaliemi
- tuorejuusto
- kylmäsavustettu härkä
- persilja
- mustapippuri
- punainen paprika
- varrellinen kaprismarja
Mehevät leipäleivokset sopivat monenlaiseen tilanteeseen.
Tarjoa alkupalana, juhlavan keiton seurana tai illanistujaisissa.
Kostutettuna säilyvät kelmun tai folion alla kuivumatta myös seuraavaan päivään.
Mehevät leipäleivokset
10 annosta
2 viipaletta Pågen OmppuLimppua
2 viipaletta Pågen Limpukkaa
Kostutus:
n. 1 dl kasvis- tai lihalientä
Täyte:
400 g metsäsieni tai yrttituorejuustoa
50 g kylmäsavustettua härkää leikkeleenä, hienonnettuna
1 dl silputtua persiljaa
mustapippuria myllystä
1 punainen paprika hienonnettuna
Koristeluun:
50 g kylmäsavustettua härkää leikkeleenä
10 varrellista kaprismarjaa
Ota leipäviipaleista pyöreällä muotilla (esim. Runebergintorttumuotti) pyöreitä aihioita.
Kostuta kasvis- tai lihaliemellä kevyesti.
Vatkaa täytteen ainekset tasaiseksi tahnaksi ja pursota tai levitä leipäaihioiden päälle.
Nosta kaksi leipäympyrää päällekkäin. Koristele kylmäsavuhärkäviipaleella ja kaprismarjoilla.
Säilytä kylmässä tarjoiluhetkeen saakka.