Makkaraleivät grillissä

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 8 Maalahden Limppu -leipäviipale
  • 4 makkarapihvi
  • 1 sipuli
  • 2 terttua miniterttutomaatti
  • chilimajoneesi
  • (vaihtoehto) sinappi
  • ruohosipuli
  • valkosipuli
Paistamiseen:
  • öljy

Kesäruoat valmistuvat kätevästi grillissä. Nämä ihanat ruokaisat makkaraleivät maistuvat kaikille makkaran ystäville. Kokeile, helppoa ja nopeaa!

Makkaraleivät grillissä
8 annospalaa

8 viipaletta Maalahden Limppua
4 makkarapihviä
1 iso sipuli
2 terttua miniterttutomaatteja
chilimajoneesia tai sinappia
ruohosipulia
(kokonaisia valkosipuleita)

Paistamiseen:
öljyä

Makkaraleivät grillissä

Ota kaikki ainekset esille.
Puolita makkarapihvit.
Kuori ja viipaloi sipuli. Huuhtele miniterttutomaatit tertuissaan.
Sivele grillin pinta öljyllä ja grillaa terttutomaatit ja makkarapihvit käännellen. Laita samaan aikaan grilliin myös viipaloidut sipulit ja kuoritut kokonaiset valkosipulinkynnet, mikäli haluat grillata myös niitä.
Grillaa lopuksi Maalahden Limppu -leipäviipaleet molemmin puolin.
Laita sitten päälle makkarapihvit, grillattua sipulia ja tomaattia, sekä valkosipulinkynsi. Laita päälle chilimajoneesia tai sinappia ja koristele tuoreella ruohosipulilla.
Tarjoa heti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä