Lohi-katkarapukolmioleivät
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 16 Maalahden Limppu -leipäviipale
- 200 g loimulohi
- (vaihtoehto) lämminsavulohi
- (vaihtoehto) kylmäsavulohi
- ½ nippu tuore tilli
- 200 g tuorejuusto
- 2 dl katkarapu
- 2 kananmuna
- 8 kpl salaatinlehti
Lohi-katkarapukolmioleivät ovat hienostunutta tarjottavaa vaikkapa kesäjuhlissa tai ruokaisana lounasleipänä tai välipalana. Maalahden Limppu on mehevää, eivätkä leivät kuivu seistyään valmiina. Säilytä jo täytetyt leivät kuitenkin jääkaapissa kelmun alla tarjoiluhetkeen asti.
Lohi-katkarapukolmioleivät
16 kpl
16 viipaletta Maalahden Limppua
200 g loimulohta, lämminsavulohta tai kylmäsavulohta
½ nippu tilliä
200 g tuorejuustoa (maustamatonta tai maustettua, oman maun mukaan)
2 dl katkarapuja hienonnettuna
2 keitettyä kananmunaa
tilliä koristeluun
8 kpl salaatinlehtiä
Lado leipäviipaleet työlaudalle.
Laita loimulohi, lämminsavulohi tai hienonnettu kylmäsavulohi kulhoon.
Hienonna tilli ja lisää se tuorejuuston kanssa kulhoon. Hienonna katkaravut ja toinen keitetty muna ja sekoita täytteeseen.
Jaa täyte kahdeksalle leipäviipaleelle. Laita päälle salaatinlehdet ja viipaloitua kananmunaa sekä tilliä.
Nosta toiset leipäviipaleet päälle ja puolita leivät kolmioiksi.
Laita tarjoiluvadille ja koristele halutessasi tillillä ja sitruunan- tai limenlohkoilla tai viipaleilla.