Kuntoilijan KasvisSubs
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- peruna
- palsternakka
- porkkana
- kesäkurpitsa
- kevätsipuli
- siitakesieni
- kikherne
- valkosipulinkynsi
- mustapippuri
- aromisuola
- timjami
- vehnäjauho
- Pågen SpelttiSubs
- villirucola
- herneenverso
- sinimailasen idut
- paprika
- kurkkusalaatti
- salaattijuusto
- valkosipulisalaattikastike
Kasvispihvit ovat herkullisia ja ravitsevia.
Valmista kerralla iso määrä pihvejä ja laita osa pakastimeen.
Pihvit maistuvat herkullisilta myös kylmänä.
Näin valmistat kädenkäänteessä ihanan evään työpäivän päätteeksi mukaan harrastukseen.
Voit suurentaa ohjetta tarpeen mukaan.
Kuntoilijan KasvisSubs
Kasvispihvit
10 kpl
250 g perunoita
50 g palsternakkaa
1 iso porkkana
100 g kesäkurpitsaa
1 kevätsipuli varsineen
50 g siitakesieniä
n. 100 g valutettuja, suolaliemessä säilöttyjä kikherneitä
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
mustapippuria jauheena
aromisuolaa
tuoretta tai kuivattua timjamia maun mukaan
2 rkl vehnäjauhoja
öljyä paistamiseen
Lisäksi yhtä Kuntoilijan kasvissubsia kohden:
1 kpl Pågen SpelttiSubs
muutama lehti villirucolaa
herneenversoja
1/2-1 dl sinimailasen ituja
paprikarengas
1-2 rkl kurkkusalaattia
2 rkl öljyssä säilöttyä salaattijuustoa
valkosipulisalaattikastiketta
Kuori ja raasta perunat, porkkana, palsternakka ja kesäkurpitsa.
Silppua kevätsipuli ja siitakesienet. Lisää ainesten joukkoon valutetut
kikherneet, hienonnettu valkosipulinkynsi, mausteet ja vehnäjauhot.
Sekoita ainekset tasaiseksi lusikalla.
Kuumenna öljy paistinpannulla tai lettupannulla ja lusikoi täyte keoksi
kuumalle pannulle. Muotoile reunoista pyöreiksi lusikan avulla.
Paista molemmin puolin miedolla lämmöllä.
Täytä SpelttiSubs kasvispihvillä, villirucolalla, herneenversoilla,
sinimailasen iduilla, paprikalla, kurkkusalaatilla ja salaattijuustolla.
Laita kastikkeeksi hieman valkosipulista salaattikastiketta.
Kääri evääksi ja nauti kiireettömästi kivennäisveden tai maitolasillisen kanssa.
SpelttiSubs on pinnalta ihanan rouhea ja sisältä mehevän pehmeä
palaleipä. Spelttivehnä antaa sille pehmeän, pyöreän ja pähkinäisen
maun. Vaalea mallas tasapainottaa mukavasti taikinanjuuren lempeää
happamuutta. Valmiiksi halkaistuna ja oivallisen muotoisena SpelttiSubs
sopii täydellisesti päivän eri aterioille ja on helppo mukaanotettava
evääksi. Valloittavan hyvää myös paahdettuna!