Kinkkurieskapizzat
- 5 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 4 pientä perunarieskaa
Itse valmistettu vihreä pestokastike:
- 1 dl öljyä
- 1 ruukku basilikaa
- ripaus suolaa
- mustapippuria myllystä
- 25 g parmesaanijuustoa
- ½ dl pinjansiemeniä
TAI:
- valmista pestokastiketta
Pinnalle:
- 200 g kinkkusuikaleita TAI
- 200 g kinkkurouhetta
- 100 g miniluumutomaatteja
- muutama oliivi
- 100 g juustoraastetta
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
- Laita öljy, basilika, suola, mustapippuri, parmesaanijuusto ja pinjansiemenet tehosekoittimeen tai leikkuriin ja pyöräytä tasaiseksi.
- Tarkista maku.
- Laita perunarieskat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levitä pestokastike rieskoille kauttaaltaan. Ripottele pinnalle kinkkusuikaleet tai -rouhe.
- Puolita miniluumutomaatit ja laita ne päälle yhdessä oliivien kanssa.
- Ripottele pinnalle juustoraaste ja kuumenna 200-225-asteisessa uunissa keskiritilätasolla kunnes juusto on sulanut.
- Nauti kinkkurieskapizzat heti!