Kinkku-quesadillat rieskoista
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- perunarieska
- tomaatti-basilika-tuorejuusto
- leppäsavukinkku
- juustoraaste
- kirsikkatomaatti
Illanistujaisten maistuvat quesadillat valmistat nopeasti rieskoista.
Kinkku-quesadillat rieskoista
öljyä paistamiseen
1 pkt (8 kpl) perunarieskoja
80-100 g tomaatti-basilika tuorejuustoa
n. 70 g (= 8 viipaletta) HK Ohut 100 % Leppäsavukinkkua
n. 60 g (=4 rkl) juustoraastetta
4 kirsikkatomaattia
Voitele perunarieskat tomaatti basilikatuorejuustolla. Laita neljälle rieskalle ohuet leppäsavukinkkuviipaleet, juustoraastetta ja kirsikkatomaatit. Nosta päälle toinen rieska. Paista kuumassa parilapannussa tai paistinpannussa molemmin puolin.