Kebabrullat
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kebabrullat yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa
llanistujaisten ehdoton hitti ovat nämä kebabrullat! Nappaa kaupan pakastealtaasta Myllyn Paras Kauraisa pizzalevyjä ja ota sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Nämä viedään käsistä! Mikäli käytössäsi on patonkipelti, käytä paistovaiheessa sitä. Voit toki paistaa myös leivinpaperin päällä uunipellillä.
Tutustu Myllyn Paras tuotteisiinAdvertising information
Ainekset
4 annosta
- 4 Myllyn Paras Pizzataikina, kaurainen
Täyte:
- 2-3 dl Salsakastiketta
- 200 g Kebablihaa
- 200 g Mozzarellaraastetta
- 1 dl Juustokastiketta
- Kourallinen Mozzarellaraastetta
Valmistusohje
- Kaulitse sulaneita pizzataikinalevyjä vehnäjauhoja apuna käyttäen molempiin suuntiin hieman ohuemmaksi ja suuremmaksi.
- Levitä pinnalle salsakastiketta.
- Ripottele päälle kebab-lihaa ja mozzarellaraastetta.
- Valuta päälle juustokastiketta.
- Käännä tiukalle rullalle ja laita saumapuoli alaspäin pellille.
- Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes näyttävät kypsiltä.
- Tarjoa kebabrullat salaatin kanssa.
Vinkki!
Voit leikata rullista jäähtyneenä myös suupaloja ja tarjota sellaisenaan.