Katkarapuleipä (Toast Skagen)
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 2 viipaletta vaaleaa leipää
- 1 rkl oliiviöljyä
- 2 salaatinlehteä
- 1 kananmuna
- 1 kg isoja katkarapuja kuorineen
- 1 dl sitruunamajoneesia
- 100 g ranskankermaa
- 1 ruukku tuoretta tilliä
- sitruunapippuria
- 1 sitruuna lohkoina
- 2 oksaa tilliä
Valmistusohje
- Keitä muna, kuori ja lohko se.
- Sulata katkaravut ja kuori ne.
- Sekoita rapujen joukkoon sitruunamajoneesi, Ranskankerma, tillisilppu ja mausteeksi sitruunapippuria.
- Kuumenna öljy pannulla.
- Paahda vaaleat leipäviipaleet pannulla molemmin puolin.
- Laita päälle salaatinlehti ja jaa katkarapuseos leiville korkeiksi keoiksi.
- Koristele katkarapuleipä kananmunan- ja sitruunanlohkoilla, sekä tuoreella tillillä.
- Nauti Toast Skagen ystävän seurassa!