Kasvispizzapannari

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kasvispizzapannari
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Pizzapannari on ihana iltapala, välipala tai vaikka illanistujaisherkku. Voit käyttää täytteitä oman maun mukaan.

Advertising information

Ainekset

uunipellillinen annosta
  • 1 l maitoa
  • 4 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • ¾ dl rypsiöljyä TAI
  • ¾ dl oliiviöljyä (vaihtoehto)
Pinnalle:
  • 100-200 g herkkusieniä
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
  • (100-200 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja)
  • n. 50 g sokeriherneenpalkoja
  • 3-5 valkosipulinkynttä
  • 2 tl kuivattua basilikaa TAI
  • 2 tl kuivattua oreganoa (vaihtoehto)
  • 200 g juustoraastetta

Valmistusohje

  • Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat.
  • Lisää suola, vehnäjauhot ja rypsiöljy tai oliiviöljy ja sekoita.
  • Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille.
  • Leikkaa herkkusienet viipaleiksi ja ripottele taikinan päälle.
  • Ripottele pinnalle aurinkokuivatut tomaatit ja halutessasi kirsikka- tai miniluumutomaatteja.
  • Lisää paloiteltuja sokeriherneenpalkoja ja hienonnettua valkosipulia.
  • Ripottele päälle vielä basilikaa ja oreganoa ja juustoraastetta.
  • Paista 200-225 asteessa noin puoli tuntia tai kunnes pannari on jähmettynyt ja pinta kauniin värinen.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä