Italialaiset bagelit
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 3 ½ dl mozzarellaraaste
- 30 g tuorejuusto
- 2 kananmuna
- 2½ d mantelijauho
- ½ tl leivinjauhe
- kuivattu basilika
- seesaminsiemeniä
- (vaihtoehto) chia-siemen
Täyte:
- 100 g vuohenjuusto
- 100 g parmankinkku
- 2 tomaatti
- tuore basilika
Oletko jo tutustunut Hellapoliisin ja Rouva Keton yhteistyönä toteutettuun Keto kotiruokaa -kirjaan?Kirja sisältää runsaan määrän herkullisia reseptejä ja on mainio apu, kun haluat toteuttaa ketogeenista ruokavaliota. Moni erehtyy luulemaan, että leivät ja leivonnaiset ovat tässä ruokavaliossa kiellettyjä. Kirjassa on myös herkullisia leivonnaisreseptejä, jotka valmistuvat ilman turhia kohotuksia nopeasti ja vähistä raaka-aineista. Kokeile ja ihastu!
Voit tilata oman kirjasi täältä: Keto-kotiruokaa
Italialaiset bagelit
8 kpl
3 ½ dl mozzarellaraastetta
30 g tuorejuustoa
2 kananmunaa
2½ dl mantelijauhoa
½ tl leivinjauhetta
kuivattua basilikaa tai italialaista mausteseosta
seesamin- ja chiansiemeniä
Täyte:
100 g pehmeää vuohenjuustoa
100 g parmankinkkua
2 tomaattia
tuoretta basilikaa
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Yhdistä mozzarellaraaste ja tuorejuusto ja sulata mikrossa tai uunissa, kunnes juustot ovat kunnolla sulaneet. Sekoita mukaan kananmuna nopeasti esimerkiksi puisella haarukalla vatkaten. Lisää jauhoseos osissa.
Taikina on hieman tahmaista, mutta sen vaivaaminen käsin onnistuu, kun laitat oliiviöljyä käsiin.
Vaivaa taikinasta leivonta-alustalla neljä tasakokoista ja tasapaksuista
tankoa (käytä tarvittaessa lisää öljyä). Jaa tangot puoliksi ja kierrä renkaaksi. Nostele bagelit käsin tai lastalla uunipellille. Voitele kananmunalla ja ripottele halutessasi
pinnalle sesamin- ja chiansiemeniä. Paista noin 15 minuuttia, kunnes bagelit ovat kauniin kullanruskeita. Anna jäähtyä hetken ja halkaise.
Laita väliin pehmeää vuohenjuustoa, parmankinkkua, tomaattia ja basilikaa.
Tarjoa!
hh 2 g, proteiinia 8,5 g ja rasvaa 12 g /kpl