Ihastuttava juustotarjotin

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

President -logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

10-15 annosta
  • Brie Intense
  • Flore Esgueva
  • President Saint Morgon
  • Allerum Grevé 28 %
  • Port Salut
  • suolakeksilajitelma
  • grissini
  • sharon
  • päärynä
  • tumma rypäle
  • aprikoosihillo
  • viikunahillo

Juustotarjotin on helppo tapa tarjota hienostunutta pikkupurtavaa vaikka pikkujouluissa tai jouluna. Varaa seuraksi suolakeksejä, halutessasi piparkakkuja ja erilaisia hedelmiä. Kokosin muutamasta juustosta ihastuttavan juustotarjottimen, josta löytyy makuvaihtoehtoja erilaisiin mieltymyksiin.

Juustotarjotin
Brie Intense on Brien ystäville, jotka kaipaavat vielä tuhdimpaa makua. Upean kermainen juusto sopii herkutteluhetkeen sellaisenaan tai juustotarjottimella.

Flore Esgueva on voimakassuolainen lampaanmaitojuusto, jonka seurana maistuu erityisesti raikkaat ja makeat hedelmät.

President Saint Morgon on pehmeä punakittijuusto, joka on herkullinen tarjottava esimerkiksi suolakeksien päällä.

Allerum Grevé 28 % on juustojen parhainta aatelia: 12 kuukautta kypsytetty grevé–juusto. Tässä juustossa aidon grevén pähkinäinen ja aavistuksen makea maku saavuttavat huippunsa. Juuston täyteläisen pyöreä maku toimii hyvin voileivällä, ruoanlaitossa ja herkuttelussa. Se antaa mukavasti makua pasta-annoksiin, gratiineihin, munakkaisiin ja piiraisiin.
Tarjoa Allerum Grevéä juustotarjottimella yksinään tai kermajuuston kumppanina.

Port Salut on ranskalainen puolipehmeä juusto, jossa on voimakas tuoksu. Se sopii upeasti juustotarjottimelle.

Lisäksi:
suolakeksilajitelma, erilaisia suolakeksejä
grissineitä
sharonhedelmää
päärynää
tummia rypäleitä
aprikoosihilloa tai viikunahilloa

Ota juustot hyvissä ajoin huoneenlämpöön ennen tarjoilua, sillä ne ovat parhaimmilaan hieman lämpiminä. Leikkaa osa juustoista kuutioiksi tai tikuiksi ja laita tarjottimelle muutama juustoveitsi.
Asettele vadille tai erikseen erilaisia suolakeksejä ja grissinejä, sekä paloiteltuja hedelmiä.
Laita kulhoon hilloa.
Kerää rakkaat ihmiset koolle ja nauttikaa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä