Ihanat rapuleivät

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Ihanat rapuleivät
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Herkullisilla täytteillä tarjoillut rapuleivät ovat mainioita arjessa ja juhlassa. Nämä valmistuvatkin vain muutamassa minuutissa. Rapujen sijaan voit käyttää myös kypsää kanaa, kinkkua, kalaa tai kasviksia.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 6 viipaletta kauraleipää tai muuta valitsemaasi leipää
  • 200 g majoneesia
  • 100 g creme fraichea
  • ½-1 limen raastettu kuori
  • 100 g valutettuja ravunpyrsöjä
  • muutama varsi tilliä tai muuta yrttiä
  • maun mukaan chilihiutaleita
Lisäksi:
  • 1 avokado
  • 50 g valutettuja ravunpyrstöjä
  • 50 g fetajuustoa TAI
  • salaattijuustoa (vaihtoehto)
  • 1 lime viipaleina
  • chilihiutaleita

Valmistusohje

  • Laita kauraleivät työlaudalle vieretysten.
  • Laita kulhoon majoneesi, creme fraiche, hyvin pestyn limen raastettu kuori ja valutetut ravupyrstöt.
  • Hienonna joukkoon tilli ja lisää chilihiutaleet. Sekoita tasaiseksi ja tarkista maku.
  • Jaa seos leipäviipaleille.
  • Halkaise avokado ja poista siemen.
  • Hienonna avokadoa hieman ja jaa hedelmäliha leipäviipaleiden päälle.
  • Laita päälle myös valutettuja ravunpyrsöjä, murennettua feta- tai salaattijuustoa ja koristele limeviipaleella ja chilihiutaleilla.
  • Tarjoa rapuleivät!
Ihanat rapuleivät

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä