Hurmurin rukiinen aamiaisleipä
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- Pågen RuisHurmuri
- voi
- margariini
- maitorahka
- valkosipulinkynsi
- persilja
- basilika
- korianteri
- kermajuusto
- ilmakuivattu kinkku
- kurkku
- nektrariini
Taikinanjuureen leivottu,
valmiiksi halkaistu RuisHurmuri on monikäyttöinen ja kätevä palaleipä.
Se sopii täydellisesti niin eväsleiväksi kuin aamiaisvalloittajaksi,
sellaisenaan tai paahdettuna. Aloita päiväsi hurmaavasti ja nauti Pågen
RuisHurmuri!
Hurmurin rukiinen aamiaisleipä
1 annos
1 Pågen Ruishurmuri
50 g voita tai margariinia
50 g maitorahkaa
1 valkosipulinkynsi murskattuna
½ dl silputtua yrttiä (persiljaa, basilikaa tai korianteria)
2 viipaletta kermajuustoa
1 -2 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
viipale kurkkua
lohko nektariinia
persiljaa
Valmista herkullinen rahkalevite ja säilytä suojattuna jääkaapissa.
Levite maistuu ihanalta kaikenlaisten leipien seurana.
Vatkaa voi, maitorahka, murskattu valkosipulinkynsi ja silputtua yrttiä sähkövatkaimella, kunnes saat tasaisen tahnan.
Tarkista maku.
Levitä Ruishurmurille rahkalevitettä.
Täytä leipä kermajuustorullilla, ilmakuivatulla kinkulla ja raikasta aamiaisleipä kurkulla ja raikkaalla nektariinilla.
Koristele annos aromikkaalla persiljalla.
Nauti!