Haukisuupalat

  • 5 min Työaika
  • 5 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Haukisuupalat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu

Maalahden Limpusta valmistat ihanat herkkuleivät vaikka yllätysvieraille. Juhlahetkiin voit puolittaa leivät, jotta saat näppärästi paketillisesta reilun määrän maistuvia suupaloja. Hyödynnä erilaisia säilykekaloja, kuten särkeä, silakkaa, muikkua ja silliä. Voit halutessasi maustaa smetanaa tuoreella tillillä, punasipulilla tai vaikka pienellä määrällä raastettua piparjuurta.

Katso lisää Maalahden Limppu -reseptejä

Advertising information

Video: Haukisuupalat

Ainekset

8 annosta
  • 4 Maalahden Limppu -leipäviipaletta
  • 3 rkl smetanaa
  • 8-16 pientä palaa pikkelöityä haukea ja punasipulia TAI
  • 8-16 pientä palaa muuta säilykekalaa
  • 1 ½ dl tilliä

Valmistusohje

  • Leikkaa Maalahden Limppu leipäviipaleet puoliksi ja laita jokaisen päälle nokare smetanaa.
  • Nosta päälle pikkelöityä haukea ja punasipulia.
  • Koristele leivät tillillä.
Haukisuupalat

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä