Dippilautanen ja kurkkukastike

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Dippilautanen
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Herkkumaa

Syksy on kotoilun aikaa. Silloin on ihana kääriytyä vilttiin sohvan nurkkaan ja laittaa tarjolle dippilautanen. Ja mitäpä olisi dippilautanen ilman hyvää dippikastiketta. Tämä helppotekoinen kastike sopii myös tarjottavaksi vaikkapa uuniperunan kanssa. Kokeile!

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 2 viipaletta ruisleipää TAI
  • 2 saaristolaislimppua (vaihtoehto)
  • 350 g smetanaa
  • 200 g yrttituorejuustoa
  • 2-3 rkl hienonnettua tilliä
  • maun mukaan yrttimaustetta
  • 4 rkl Herkkumaa Kurkkukuutioita
Lisäksi:
  • 4-6 porkkanaa
  • 1-2 punaista paprikaa
  • 1 kurkku
  • 400 g goudajuustoa
  • 1 pkt juustotikkuja tai muita suolakeksejä

Valmistusohje

  • Leikkaa leipäviipaleet pieneksi muruksi tai jauha tehosekoittimella.
  • Paahda murua kuumalla pannulla hetki koko ajan käännellen.
  • Laita kulhoon smetana, yrttituorejuusto, tilli, yrttimausteet ja kurkkukuutiot.
  • Sekoita keskenään ja tarkista maku.
  • Leikkaa porkkanat, paprika, kurkku ja juusto tikunmallisiksi paloiksi ja asettele tarjoiluvadille juustotikkujen kanssa.
  • Laita seuraksi dippikastiketta ja nauti hyvässä seurassa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä