Brie-juusto ja hedelmäkompotti
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö President
Tummina syys- ja talvi-iltoina maistuu täyteläiset juustot. Juustojen makuparina voit tarjota hilloja ja hedelmiä. Brie-juusto ja hedelmäkompotti toimii illanistujaispöydässä helppona suolaisen makeana tarjottavana, jonka hedelmiä voit halutessasi esikypsentää hieman ennen kuin lisäät juuston lämpenemään. Lisämakua saat lorauttamalla joukkoon appelsiinilikööriä. Upean kermaisen President Brie kiilapalan pinnalla on ohut valkohomekerros. Kokeile myös muita President Brie -juustoja.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 3 kiiviä
- 2 sharon-hedelmää
- 2 päärynää
- ½ appelsiinin puristettua mehua TAI
- ½ dl appelsiinilikööriä (vaihtoehto)
- 200 g president brie -valkohomejuustoa
- 1 dl pähkinäsekoitusta
- 2 rkl hunajaa
Valmistusohje
- Kuori kiivi-hedelmät ja paloittele huuhdellut sharonit ja päärynät. Leikkaa ne sopiviksi suupaloiksi.
- Laita kuumalle pannulle ja kääntele hetki.
- Lisää appelsiinin puristettu mehu tai appelsiinilikööri. Kiehauta.
- Laita hedelmäpalat uunivuokaan tai uunin kestävään pannuun ja nosta päälle President Brie kiilapala.
- Laita vuoka 175-asteisen uunin keskiritilätasolle noin 10 minuutiksi. Ripottele pinnalle pähkinät ja jatka kuumennusta noin 5 minuuttia tai kunnes pähkinät ovat kauniin värisiä. Valuta pinnalle hunajaa.
- Tarjoa Brie-juusto ja hedelmäkompotti heti!