Mignon-cookies

  • 15 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Mignon-cookies
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Mignon-cookies valmistuu helposti suosikkisuklaasta. Mignon suklaamunat ovat monille pääsiäisen suosikkisuklaa. Siitä voit leikata ihania täyteläisiä suklaapaloja ja piilottaa cookies-taikinaan. Pyörittele palloiksi ja paista ihaniksi cookies-kekseiksi.

Advertising information

Ainekset

30-50 annosta
  • 225 g voita
  • 3 ½ dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 6 dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkeita vehnäjauhoja
  • 1 ½ tl ruokasoodaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2-3 Mignon manteli-pähkinänougat suklaamuna

Valmistusohje

  • Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Lisää kananmuna hyvin vatkaten.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.
  • Paloittele Mignon suklaamunat pieniksi kuutioiksi ja sekoita taikinan joukkoon.
  • Muotoile pyöreitä kekoja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista korkeintaan 9 pikkuleipää kerrallaan. Huomioi että ne leviävät runsaasti paistuessaan.
  • Paista keksit 200 asteessa 7-8 minuuttia. Varmista että pinta on vielä hieman vaalea, jotta pikkuleivät ovat myös sisältä meheviä.
  • Tarjoa Mignon-cookies vaikka juhlapöydässä.
Mignon-cookies

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä