Mignon-cookies
- 15 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
30-50 annosta
- 225 g voita
- 3 ½ dl sokeria
- 1 kananmuna
- 6 dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkeita vehnäjauhoja
- 1 ½ tl ruokasoodaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 2-3 Mignon manteli-pähkinänougat suklaamuna
Valmistusohje
- Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää kananmuna hyvin vatkaten.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele taikina tasaiseksi.
- Paloittele Mignon suklaamunat pieniksi kuutioiksi ja sekoita taikinan joukkoon.
- Muotoile pyöreitä kekoja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista korkeintaan 9 pikkuleipää kerrallaan. Huomioi että ne leviävät runsaasti paistuessaan.
- Paista keksit 200 asteessa 7-8 minuuttia. Varmista että pinta on vielä hieman vaalea, jotta pikkuleivät ovat myös sisältä meheviä.
- Tarjoa Mignon-cookies vaikka juhlapöydässä.
