Haarukkaleivät

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
haarukkaleivät
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

99 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Haarukkaleivät ovat suussasulavan rapsakoita, kokeilkaa ja ihastukaa! Mausteiltaan sopivat vaikka jouluviemiseksikin.

Advertising information

Ainekset

60 annosta
  • 200 g margariinia TAI
  • 200 g voita (vaihtoehto)
  • 1 dl sokeria
  • 1 kananmuna
  • 2 rkl siirappia
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl kanelia

Valmistusohje

  • Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmuna vatkaten.
  • Sekoita taikinaan siirappi, sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  • Pyörittele taikinasta tanko ja leikkaa se pieniksi paloiksi.
  • Pyörittele palat palloiksi ja laita leivinpaperin päälle uunipellille.
  • Paina haarukalla pallojen pintaan kuvio ristikkäin, kastele haarukka jauhoissa, jos taikina tarttuu siihen kiinni.
  • Paista pikkuleipiä 200 asteisessa uunissa keskiritilätasolla 8-14 minuuttia.
  • Tarjoa lusikkaleivät!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä