Rusinarinkeli-trifle
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- Keski Rusinarinkeli
- mansikka
- vesi
- basilika
- inkivääri
- hillosokeri
- vaahtoutuva vaniljakastike
Rusinarinkeli-trifle
6 annosta
6 Keski Rusinarinkeliä
1 l mansikoita
2 rkl vettä, mikäli käytät tuoreita marjoja
1/2 dl hienonnettua basilikaa
2 tl hienonnettua tuoretta inkivääriä
250 g hillosokeria
Lisäksi:
2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
Putsaa marjat ja laita ne kattilaan veden kanssa.
Mikäli valmistat hillon pakastemarjoista, ei vettä tarvitse lisätä.
Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes muodostuu vesihöyryä.
Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen.
Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna hillon kiehua 10-15 minuuttia välillä sekoittaen.
Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä noin puoli tuntia.
Laita hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin.
Säilytä viileässä.
Paloittele rusinarinkelit ja jaa ne jälkiruokakulhoihin.
Lusikoi pinnalle mansikkahilloa.
Tarjoa vaahdotetun vaniljakastikkeen kanssa.