Joulun rinkelileivokset

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 4 Keski Vesirinkeli
  • 1- 1 ½ dl viikunahillo
  • aprikoosihillo
  • kaneli
  • 2 dl kuohukerma
  • vispikerma
  • 250 g mascarponejuusto
  • 1 dl vaniljasokeri
  • ½ dl tomusokeri
  • 100 g tumma suklaa
  • 100 g valkosuklaa
  • suklaarouhe
  • tähtianis

Ihanat jouluherkut valmistat helposti Keski rinkeleistä. Valmista tummasta suklaasta ja valkosuklaasta mousset ja laita valmiiksi pursotinpusseihin. Pursota rinkeleiden päälle juuri ennen tarjoilua.

Joulun rinkelileivokset
8 annosta

4 Keski Vesirinkeliä
1- 1 ½ dl viikuna- tai aprikoosihilloa
ripaus kanelia
2 dl kuohukermaa tai vispikermaa
250 g mascarponejuustoa
1 tl vaniljasokeria
½ dl tomusokeria tai maun mukaan
100 g tummaa suklaata
100 g valkosuklaata

Koristeluun:
suklaarouhetta
tähtianista

Halkaise vesirinkelit ja laita työlaudalle.
Levitä päälle viikuna- tai aprikoosihilloa ja ripottele pinnalle hieman kanelia. Voit myös sekoittaa kanelin hillon joukkoon.
Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto. Mausta vaniljasokerilla ja tomusokerilla.
Paloittele suklaat eri lautasille ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen.
Jaa kerma-mascarponevaahto kahteen osaan ja sekoita toisen joukkoon sulatettu tumma suklaa ja toisen joukkoon sulatettu valkosuklaa. Tarkista maku.
Laita seokset pursotinpusseihin kerroksittain tai jaa ne kahteen eri pussiin ja laita pursotinterä ulkokautta kolmanteen pussiin, leikkaa kahteen aukot ja laita pussit pursotinterällä varustettuun pussiin. Pursota täyte rinkeleille, rouhi pinnalle suklaata ja koristele jouluisilla tähtianiksilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä