Gluteenittomat riisisuklaat
- 20 min Työaika
- 2 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
6-8 annosta
- 125 g kookosrasva
- (vaihtoehto) kookosöljy
- 2 dl kaakaotomusokeri
- 2 rkl kaakaojauhe
- 1 tl vaniljasokeri
- 8 dl Semper Gluteeniton Crispy rice riisimuro
Gluteenittomat riisisuklaat ovat ihania herkkupaloja arjen juhlahetkiin.
Gluteenittomat riisisuklaat
125 g kookosrasvaa tai kookosöljyä
2 dl kaakaotomusokeria
2 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
8 dl Semper Gluteenittomia Crispy rice riisimuroja
Sulata kookosrasva tai kookosöljy kattilassa.
Nosta pois liedeltä.
Lisää kaakaotomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri sekoittaen.
Lisää Semper Gluteenittomat Crispy rice riisimurot ja sekoita tasaiseksi.
Anna seoksen seistä hetki ja lusikoi pieniin paperisiin karamellivuokiin tai muffinivuokiin.
Laita jääkaappiin jähmettymään.
Vinkki!
Voit käyttää myös tavallista tomusokeria. Lisää silloin 2 rkl enemmän kaakaojauhetta.