Vihreä jauheliharisotto

Uusimmat reseptit
Advertising information
Vihreä jauheliharisotto
3,5 dl Jasmin-riisiä + 3,5 dl vettä
400 g jauhelihaa
suolaa
pippurisekoitusta
1 iso sipuli viipaleina
200 g parsakaalia
100 g papuja
100 g pakastepinaattia
3 valkosipulinkynttä
1 dl persiljaa
2 rkl soijaa
Keitä
riisi kypsäksi. Leikkaa sipuli kahtia ja puolikkaat ohuiksi
viipaleiksi. Leikkaa parsa kukinnoiksi ja pavut sopivan kokoisiksi
pätkiksi, jos käytät tuoreita papuja. Silppua valkosipuli ja persilja.
Paista
jauheliha pannussa, mausta suolalla ja pippurisekoituksella. Lisää
kypsän jauhelihan joukkoon viipaloidut sipulit, parsat, pavut,
pakastepinaatti ja valkosipuli. Kääntele pannussa pari minuuttia. Lisää
kypsä riisi joukkoon, mausta soijalla.
Lisää joukkoon vielä silputtu
persilja.
Tarkista maku.