Vegaaninen makaronilaatikko

  • 15 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

41 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Vegaaninen makaronilaatikko on mehevä ja helppotekoinen.
Voit käyttää proteiinina nyhtökauraa, härkistä tai muita kasviproteiinivalmisteita.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl rypsiöljyä tai
  • 240 g härkistä tai
  • 240 g nyhtökauraa
  • 1-2 rkl tacomaustetta
  • 2 x 500 g tomaattimurskaa
Lisäksi:
  • reilusti vettä
  • ½ tl suolaa
  • 400 g makaronia
  • 150 g vegaanista kasvirasvavalmistetta raasteena
  • 4 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio tai
  • 2 rkl kasvisfondia

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna rypsiöljy ja paista sipuleita hetki.
  • Lisää pannulle härkis tai nyhtökaura sekä tacomauste.
  • Kääntele hetki ja lisää tomaattimurska joukkoon. Kuumenna. Tarkista maku.
  • Kiehauta vesi ja lisää suola ja makaroni.
  • Anna kiehua, kunnes makaronit ovat kypsiä. Valuta.
  • Sekoita makaronit muiden ainesten joukkoon ja lisää vegaaninen kasvirasvavalmisteraaste. Jätä osa pinnalle.
  • Laita seos reunalliseen uunivuokaan.
  • Kiehauta vesi ja liuota joukkoon kasvisliemikuutio tai fondi.
  • Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.
  • Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä