Tonnikalarisotto
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- tilkka oliiviöljyä
- 2 isoa sipulia
- 500 g risottoriisiä
- 1,3 l kalalientä (fondista tai kuutiosta) TAI
- 1,3 l kasvislientä (fondista tai kuutiosta)
- 300 g pakastevihanneksia TAI
- 300 g tuoreita vihanneksia
- 3 prk tonnikalaa öljyssä TAI
- 3 prk tonnikalaa vedessä
- 1 ruukku korianteria
Lisäksi:
- makeaa chilikastiketta
Valmistusohje
- Kuumenna oliiviöljy kattilassa.
- Kuullota sipulisilppua hetki, lisää joukkoon riisit ja kääntele hetken aikaa.
- Lisää liemi ja anna hautua kannen alla lähes kypsäksi.
- Lisää silputut vihannekset ja anna ruoan hautua kypsäksi.
- Valuta tonnikalat ja sekoita varovasti risoton joukkoon.
- Tarkista maku.
- Lisää joukkoon vielä silputtu korianteri.
- Tarjoa lisäksi makeaa chilikastiketta. Nauti tonnikalarisotto heti.