Tonnikala-parsapasta
- 15 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Video: Tonnikala-parsapasta
Ainekset
4-6 annosta
- 1 ½ l vettä
- 1 tl suolaa
- 500 g kaurapastaa
- 1 nippu parsaa
- 1 sipuli TAI
- 100 g kevätsipulia
- 100 g miniluumutomaatteja
- 2 rkl rypsiöljyä
- 2 prk tonnikalapaloja öljyssä
- 200 g sulatejuustoa
- 8 dl maitoa
- 3 kananmunaa
- 100 g juustoraastetta
- maun mukaan suolaa
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja kaurapasta. Lisää loppuvaiheessa joukkoon paloitellut parsat ja anna kiehua muutama minuutti, valuta.
- Kuori ja hienonna sipuli tai kevätsipuli.
- Puolita miniluumutomaatit.
- Kuumenna rypsiöljy.
- Kuullota hetki sipulia ja tomaatteja.
- Lisää joukkoon valutetut tonnikalapalat ja kääntele hetki
- Lisää joukkoon sulatejuusto ja kuumenna.
- Sekoita pasta ja parsat joukkoon ja kääntele tasaiseksi.
- Mausta suolalla.
- Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat ja sekoita.
- Laita ainekset leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja kaada päälle muna-maito.
- Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Kypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
- Tarjoa tonnikala-parsapasta.