Sitruunarisotto

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Sitruunarisotto
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kaupallinen yhteistyö Myllyn Paras

Sitruunarisotto maistuu sellaisenaan ja lohen tai kanan kanssa. Mausta tuoreen sitruunan mehulla ja raastetulla kuorella oman makusi mukaan. Voit käyttää reseptissä Myllyn Paras Pitkäriisiä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 4 dl Myllyn Paras Pitkäriisi
  • 8 dl vettä
  • 3 dl siideriä TAI
  • 3 dl valkoviini (vaihtoehto)
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 1 sitruunan mehu
  • 100 g tuorejuustoa
  • 50 g voita (vaihtoehto)
  • 50 g parmesaanijuustoa raasteena
Lisäksi:
  • 800 g lohifilee
  • maun mukaan suolaa
  • 1 sitruunan mehu
  • chilihiutaleita

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla tai kattilassa ja kuullota sipulia ja valkosipulia hetki käännellen.
  • Lisää pitkäriisi ja kääntele hetki.
  • Lisää vettä ja siideriä tai valkoviiniä vähän kerrallaan ja anna imeytyä.
  • Pese sitruuna hyvin ja raasta joukkoon kuori.
  • Purista sekaan sitruunan mehu.
  • Lisää lopuksi joukkoon tuorejuusto tai voi ja parmesaanijuustoa raasteena.
  • Tarkista maku.
  • Paista seuraksi lohifileetä annospaloina tai medeljonkeina molemmin puolin kuumalla pannulla ja mausta suolalla, sitruunanmehulla ja chilihiutaleilla.
  • Tarjoa sitruuunarisotto!
Sitruunarisotto

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä