Sitruunarisotto
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 rkl rypsiöljyä
- 4 dl Myllyn Paras Pitkäriisi
- 8 dl vettä
- 3 dl siideriä TAI
- 3 dl valkoviini (vaihtoehto)
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 1 sitruunan mehu
- 100 g tuorejuustoa
- 50 g voita (vaihtoehto)
- 50 g parmesaanijuustoa raasteena
Lisäksi:
- 800 g lohifilee
- maun mukaan suolaa
- 1 sitruunan mehu
- chilihiutaleita
Valmistusohje
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla tai kattilassa ja kuullota sipulia ja valkosipulia hetki käännellen.
- Lisää pitkäriisi ja kääntele hetki.
- Lisää vettä ja siideriä tai valkoviiniä vähän kerrallaan ja anna imeytyä.
- Pese sitruuna hyvin ja raasta joukkoon kuori.
- Purista sekaan sitruunan mehu.
- Lisää lopuksi joukkoon tuorejuusto tai voi ja parmesaanijuustoa raasteena.
- Tarkista maku.
- Paista seuraksi lohifileetä annospaloina tai medeljonkeina molemmin puolin kuumalla pannulla ja mausta suolalla, sitruunanmehulla ja chilihiutaleilla.
- Tarjoa sitruuunarisotto!