Seitanpasta
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1½ l vettä
- 1 tl suolaa
- 6 dl Myllyn Paras simpukkapastaa
- 1 sipuli
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 1 punainen chili
- 2-3 rkl rypsiöljyä TAI
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- 250 g seitansuikaleita
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1-2 tl kuivattua basilikaa
- 400 g tomaattimurskaa
- 2 dl kaurakermaa
Pinnalle:
- tuoretta basilikaa
- vegaanista juustoraastetta
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja simpukkapasta.
- Keitä 7-8 minuuttia ja valuta.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää sipuli, valkosipuli ja chili. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää seitan-suikaleet.
- Kääntele nopeasti ja mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua 5-10 minuuttia.
- Lisää kaurakerma ja kuumenna.
- Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa ja vegaanista juustoraastetta.
- Tarjoa simpukkapastan kanssa.
