Punajuuri-vuohenjuustopasta
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
Punajuuripesto:
- 1 ½ dl pinjansiemeniä
- 300-400 g kypsiä maustamattomia punajuuria
- muutama varsi basilikaa
- 1 valkosipulinkynsi
- ripaus suolaa
- 100 g President Saint Maure vuohenjuustoa
- mustapippuria myllystä
- ¾ dl oliiviöljyä
Lisäksi:
- 1 ½ l vettä
- ½ tl suolaa
- 200 g tagliatelle -pastaa
Pinnalle:
- 100 g President Saint Maure vuohenjuustoa
- paahdettuja pinjansiemeniä
- basilikaa
Valmistusohje
- Valmista ensin punajuuripesto.
- Paahda pinjansiemenet kuumalla kuivalla pannulla, ota puoli desilitraa sivuun koristelua varten.
- Laita pinjansiemenet, punajuuret, basilika, kuorittu valkosipulinkynsi, suola ja vuohenjuusto tehosekoittimeen, rouhi joukkoon mustapippuria ja lisää oliiviöljyä.
- Soseuta hienoksi ja tarkista maku.
- Kiehauta vesi ja keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan tai kunnes pasta on sopivan kypsää.
- Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi ja paista kuumalla pannulla kovalla lämmöllä, kunnes pinta on kauniin värinen.
- Sekoita punajuuripesto pastan joukkoon ja jaa lautasille. Asettele pinnalle vuohenjuustokiekot, paahdetut pinjansiemenet ja basilikaa.
- Tarjoa vuohenjuustopasta heti!