Punajuuri-pestopasta
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Video: Punajuuri-pestopasta
Ainekset
4 annosta
Punajuuripesto:
- 200 g kypsiä, makeuttamattomia punajuuria
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ dl oliiviöljyä
- ½ dl parmesaanijuustoa raasteena
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria myllystä
- ½ dl pinjansiemeniä TAI
- ½ dl cashewpähkinöitä (vaihtoehto)
Lisäksi:
- 1-2 l vettä
- 1 tl suolaa
- 1 pkt (250 g) tuorepastaa
Koristeluun:
- tuoretta timjamia TAI
- tuoretta rosmariinia (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Laita kypsät punajuuret tehosekoittimeen.
- Lisää kuorittu valkosipulinkynsi, oliiviöljy, parmesaanijuustoraaste, ripaus suolaa, mustapippuria ja pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
- Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi ja tarkista maku.
- Kiehauta vesi ja lisää suola ja tuorepasta.
- Anna kiehua 2-3 minuuttia. Valuta.
- Sekoita punajuuripesto tuorepastan joukkoon ja koristele tuoreella timjamilla tai rosmariinilla.
- Tarjoa punajuuri-pestopasta heti!
- Vinkki! Voit tarjota punajuuripestoa levitteenä, pizzan päällä. Voit myös sekoittaa keitetyn pastan joukkoon.