Punainen pestopasta

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Punainen pestopasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

23 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Punainen pestopasta on nopea arkiruoka, jonka valmistus on entistäkin nopeampaa, jos valmistat pestokastikkeen jääkaappiin etukäteen. Tämä ruoka on loistavaa kesäruokaa ja näppärä valmistaa myös veneellä ja mökillä, varsinkin, jos viet valmiiksi tehdyn pestokastikkeen mukanasi. Tuorepasta kypsyy kolmessa minuutissa.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2 punaista paprikaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 25 g parmesaanijuustoa
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 ruukku punaista basilikaa
Lisäksi:
  • 1½ l vettä
  • suolaa
  • 1 pkt fettucine-tuorepastaa
Pinnalle:
  • parmesaanilastuja
  • rucolan versoja
  • 2 rkl paahdettuja pinjansiemeniä

Valmistusohje

  • Puolita paprikat ja poista siemenet.
  • Laita paprikat tehosekoittimeen. Lisää oliiviöljy, parmesaanijuusto, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja suolaa ja mustapippuria myllystä. Lisää upea punainen basilika.
  • Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi. Mikäli seos on liian paksua, voit lisätä joukkoon vielä oliiviöljyä. Tarkista maku.
  • Kiehauta vesi ja lisää suola ja tuorepasta. Keitä kolme minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
  • Sekoita punainen pestokastike pastan joukkoon.
  • Laita pestopasta tarjolle ja ripottele pinnalle parmesaanilastuja, rucolanversoja ja kuivalla pannulla paahdettuja pinjansiemeniä.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä