Pestopasta
- 10 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 2 ruukkua tuoretta basilikaa
- 50 g parmesaanijuustoa raasteena
- 50 g pinjansiemeniä TAI
- cashewpähkinöitä (vaihtoehto)
- 1 valkosipulinkynsi
- 1½ dl oliiviöljyä
- vettä
- suolaa
- 100-140 g spagettia TAI
- 100-140 g muuta pastaa (vaihtoehto)
- parmesaanijuustoa raasteena
Valmistusohje
- Laita basilika, parmesaaniraaste, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.
- Sekoita joukkoon pestokastiketta.
- Raasta pinnalle parmesaanijuustoa.
- Koristele pestopasta basilikanlehdellä ja nauti!