Pestopasta

  • 10 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pestopasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

136 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Pestopasta on todellinen arjen pikaruoka, varsinkin jos pesto on jo valmiiksi valmistettu. Basilikan tilalla voit käyttää osittain tai kokonaan myös muita yrttejä. Ylimääräisen peston voit pakastaa.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2 ruukkua tuoretta basilikaa
  • 50 g parmesaanijuustoa raasteena
  • 50 g pinjansiemeniä TAI
  • cashewpähkinöitä (vaihtoehto)
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1½ dl oliiviöljyä
  • vettä
  • suolaa
  • 100-140 g spagettia TAI
  • 100-140 g muuta pastaa (vaihtoehto)
  • parmesaanijuustoa raasteena

Valmistusohje

  • Laita basilika, parmesaaniraaste, pinjansiemenet, valkosipulinkynsi ja oliiviöljy kulhoon ja jauha hienoksi tahnaksi sauvasekoittimella.
  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, valuta.
  • Sekoita joukkoon pestokastiketta.
  • Raasta pinnalle parmesaanijuustoa.
  • Koristele pestopasta basilikanlehdellä ja nauti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä