Pekoni-kantarellipasta kahdelle
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 1 pkt pekonia
- 2 sipulia varsineen
- 1 punainen paprika suikaleina
- 1-2 dl kantarelleja paloiteltuna
- 3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 2 dl kermaa
- suolaa
- mustapippuria rouheena
- 8-10 kerää tagliatelle pastaa
Valmistusohje
- Laita vesi kiehumaan pastaa varten ja keitä pasta kypsäksi. Tee sillä aikaa kastike.
- Kuumenna pannu. Paista pekoni rapeaksi, lisää sipulit, paprika, sienet ja valkosipulit, kääntele hetki pannussa.
- Lisää kerma, kiehauta. Ripottele joukkoon halutessasi jotain tuoretta yrttiä.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoa pastan kanssa.
- Nauti pekoni-kantarellipasta heti.