Pasta bolognese (gluteeniton)
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 iso sipuli
- 2 rkl rypsiöljyä
- 2-3 kpl valkosipulinkynttä
- 400-500 g jauhelihaa
- 2 kpl porkkanaa
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 70 g tomaattipyreetä
- 400-500 g tomaattimurskaa TAI
- 400-500 g paseerattua tomaattia (vaihtoehto)
- 1-2 tl kuivattua basilikaa TAI
- 1-2 tl kuivattua oreganoa (vaihtoehto)
- 5 dl vettä
- 1 rkl Semper FinMix gluteenitonta jauhoseosta
Lisäksi:
- ½ - 2 l vettä
- ripaus suolaa
- 1 pkt Semper Linguine täysjyväriisipastaa
Valmistusohje
- Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna öljy kattilassa tai paistokasarissa.
- Paista jauheliha ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuori ja suikaloi porkkanat. Lisää joukkoon ja kääntele hetki.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää tomaattipyree ja tomaattimurska, sekä kuivattua basilikaa tai oreganoa.
- Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
- Sekoita vesi ja FinMix -jauhoseos keskenään ja valuta höyryävän liemen joukkoon. Anna kastikkeen kiehua vielä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia.
- Kiehauta vesi.
- Lisää suola ja Linguine pasta. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Huuhtele ja valuta.
- Tarjoa pasta bolognese!