Omenainen kinkkupasta

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Omenainen kinkkupasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

39 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Honeycrunch

Valmista tämä helppotekoinen kinkkupasta, joka on tuunattu omenoilla vaikka työ- ja koulupäivän päätteeksi ja nauti, sillä se on todella herkullista!

Joko olet maistanut Honey Crunch -omenoita?

Honeycrunch on omenalajike, jota viljellään yksinomaan Euroopassa (Loiren laaksossa Ranskassa ja Pohjois-Saksassa). Kaksivärisen Honeycrunch-omenan erityiset tuoteominaisuudet ovat hedelmäinen tuoksu, rapea, mehukas hedelmäliha, hidas hapettuminen sekä täydellinen makean ja happaman tasapaino. Omenan maku on taivaallinen, samoin kuin sen tekstuuri. Honeycrunch on luonnollinen ja kestävä omenalajike, jota voi käyttää monipuolisesti ruoanlaitossa, jopa kypsentäen sen menettämättä ihanaa rapeuttaan. Sen avulla on helppo tehdä terveellistä, mutta kuitenkin maistuvaa ruokaa. Myös valmistamiseen kuluva aika on minimaalinen. Honeycrunch-omenoita voi hyödyntää ruoanlaitossa niin raakoina kuin kypsennettyinäkin, kokonaisina tai lohkoina. Ihana rapsakka maku on taattu kummassakin käyttötarkoituksessa. Koska koko perheelle maistuvat raikkaan hapokkaat omenat kestävät erinomaisesti myös kuumennusta, ne sopivat perinteisen herkuttelun lisäksi myös leivontaan ja ruoanlaittoon.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 Honey Crunch -omenia
  • 200 g kinkkusuikaleita
  • 4 dl ruokakermaa TAI
  • 4 dl kaurakermaa (vaihtoehto)
  • 1 rkl sinappia
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta ruohosipulia TAI
  • tuoretta persiljaa (vaihtoehto)
Lisäksi:
  • 1½ l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 8 kerää tagliatelle-pastaa

Valmistusohje

  • Kuumenna öljy pannulla tai kattilassa ja lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynsi.
  • Kuori Honey Crunch -omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
  • Lisää ne pannulle ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää kinkkusuikaleet, ruoka- tai kaurakerma, sinappi ja mustapippuria myllystä.
  • Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Tarkista maku.
  • Kiehauta suolalla maustettu vesi kattilassa ja lisää joukkoon tagliatelle.
  • Anna kiehua hiljalleen kunnes pasta on sopivan kypsää. Valuta ja lisää muiden ainesten joukkoon.
  • Kuumenna.
  • Ripottele joukkoon hienonnettua ruohosipulia tai persiljaa.
  • Tarjoa kinkkupasta heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä