Nopea savulohipasta
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 2 l vettä
- 500 g pinaattituorepastaa
- 1 tl suolaa
- ½ paprika
- 2-3 valkosipulinkynttä
- 3-4 dl pinaatinlehtiä
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
- 400-500 g lämminsavulohta
- 3 rkl oliiviöljyä
- 3 dl ruokakermaa TAI
- 3 dl kuohukermaa (vaihtoehto)
- 2 dl chili-sulatejuustoa
- maun mukaan suolaa
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja lisää suola ja pinaattituorepasta.
- Anna kiehua muutama minuutti ja valuta.
- Paloittele paprika suikaleiksi tai kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Revi lämminsavulohi suupaloiksi.
- Kuumenna rypsiöljy pannulla. Lisää paprika ja valkosipuli ja kääntele hetki.
- Lisää joukkoon pinaatinlehdet ja aurinkokuivatut tomaatit ja kääntele, kunnes pinaatinlehdet pehmenevät.
- Lisää kerma ja sulatejuusto ja kuumenna. Lisää ripaus suolaa ja sekoita. Lisää joukkoon savulohi ja valutettu tuorepasta.
- Sekoita ja tarkista maku.
- Lisää joukkoon vielä hienonnettua tilliä.
- Tarjoa!