Nopea savulohipasta

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
nopea savulohipasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Savulohipasta on helppo arkiruoka, joka valmistuu nopeasti ja maistuu ihanalta. Voit tuunata ruokaa vaihtamalla kalan johonkin muuhun proteiiniin ja kasviksia toisiin.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 2 l vettä
  • 500 g pinaattituorepastaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ paprika
  • 2-3 valkosipulinkynttä
  • 3-4 dl pinaatinlehtiä
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
  • 400-500 g lämminsavulohta
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 dl ruokakermaa TAI
  • 3 dl kuohukermaa (vaihtoehto)
  • 2 dl chili-sulatejuustoa
  • maun mukaan suolaa

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja lisää suola ja pinaattituorepasta.
  • Anna kiehua muutama minuutti ja valuta.
  • Paloittele paprika suikaleiksi tai kuutioiksi.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Revi lämminsavulohi suupaloiksi.
  • Kuumenna rypsiöljy pannulla. Lisää paprika ja valkosipuli ja kääntele hetki.
  • Lisää joukkoon pinaatinlehdet ja aurinkokuivatut tomaatit ja kääntele, kunnes pinaatinlehdet pehmenevät.
  • Lisää kerma ja sulatejuusto ja kuumenna. Lisää ripaus suolaa ja sekoita. Lisää joukkoon savulohi ja valutettu tuorepasta.
  • Sekoita ja tarkista maku.
  • Lisää joukkoon vielä hienonnettua tilliä.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä